Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0102614037 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1251 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Prima en zeer nette uitvaart waarbij het persoonlijke niet over het hoofd wordt gezien, tegen een ze
Naar het overlijden van mijn vader, werden wij door verwezen naar een lokale uitvaartondernemer vanuit de verzekering die mijn vader had afgesloten. Omdat de verzekering van mijn vader niet erg hoog was wilde wij graag zo dicht mogelijk bij dit bedrag blijven. Helaas was de offerte van deze uitvaartondernemer het dubbele dan wij in gedachten hadden. Ook vonden wij sommige zaken wel erg hoog. De goedkoopste kist was bijna €1000,-. Wij zijn op internet gaan zoeken en kwamen uit bij Uitvaart 24. die de gehele uitvaart hebben overgenomen van de lokale uitvaartondernemer en dit naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd, voor de heeft van de kosten. Ik raad iedereen aan ga meteen in gesprek met uitvaart 24 en u komt niet met een kater te zitten i.v.m. de kosten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-10-2021 Catharine, Renkum
10
5
Zeer tevreden, alles goed geregeld
Het is respectvol en goed verlopen, een eenvoudige crematie zoals mijn man het wilde. Goed gevoel erbij, top.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-10-2021 Anneke, Nieuwegein
10
5
Vakkundig
Ongedwongen ze geven je een fijn gevoel. Denken met je mee.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
06-10-2021 Bettu, Assendelft
9
4.5
Geweldig afscheid
Bij Uitvaart24 is alles mogelijk. Ze begeleiden alles goed. Wij hebben een heel mooi afscheid gehad met alle wensen van iedereen. Ook het condoleance afscheid in Portsmuiden was erg mooi en goed verzorgd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-09-2021 Monique, Amsterdam
9
4.5
Prettig contact
Zeer nette discrete persoonlijke service, ondanks dat de gesprekken via de telefoon gingen. Aan alle onze wensen kon voldaan worden. De standaard aangeboden pakketten kunnen naar wens uitgevoerd worden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-09-2021 Cees, Amstelveen
10
5
perfecte organisatie
Heel aimabel zeer sterk betrokken, niet alleen professioneel maar ook menselijk en ondanks alle organisatorische bijkomstigheden niet duur.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 john, amsterdam
10
5
Fijne uitvaartverzorging
Heel prettig kontakt, goed gericht op het voorkomen van problemen. Altijd bereid om mee te denken en schatten van mensen die weten wanneer ze nodig zijn! Zelfs een rolstoel stond klaar toen die nodig was. En ook nog goede mogelijkheden bij een goedkope uitvaart. Veel dank voor alle fijne begeleiding.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 Nelly, Den Haag
9
4.5
Zeer fijne organisatie, was top
De uitvaart was super geregeld. Vriendelijke mensen en hebben aan alle eisen voldaan, zeer hartelijk. De as kregen we ook vrij snel mee zodat we de overledene snel op doorreis aan haar laatste wens kon voldoen, dat was een hele opluchting. Ik kan iedereen deze uitvaart aanraden. Met vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne zorg. Avyola Jozsi
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 1.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
13-09-2021 Avyola Margit, ALmiryda
10
5
Professioneel, deskundig, informatief en prijs kwaliteit.
Alle lof voor de deskundigheid van Tamar en Luz. Zeer goed en duidelijke telefonische uitleg. Precies gedaan zoals wij, de nabestaande en de overledene, het wilden zonder poespas. Ook zeer tevreden over de afgesproken prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
09-09-2021 AJ van der Spiegel, Amstelveen
6
3
Zoals verwacht
Keurig te woord gestaan, duidelijk, en snel geholpen. Misschien een tip: wanneer men de overledene komt ophalen is het fijn als nabestaanden niet zien hoe de overledene van het bed op de grond en/of horizontaal door de deur zien gaan. Als het niet anders kan, is het wenselijk de nabestaanden even daarop voor te bereiden en hen te adviseren even weg te gaan. Achteraf kan dat beeld je teveel bijblijven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 3
Deskundigheid 3
05-09-2021 Christa , Lage Vuursche

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews